23-09-2017 VCB JO19-1 – SC ´T ZAND JO19-4 (1-6)

SC´T ZAND J019-4 WINT 1STE COMPETITIEWEDSTRIJD
VCB JO19-1 – SC ´T ZAND JO19-4  1-6,
Vandaag de 1ste competitiewedstrijd uit bij VCB uit biezenmortel
Een met herinneringen van vorig jaar. Maar dit jaar waren ze vastbesloten revanche te nemen.
1ste helft.
Van meet af aan waren we de beste ploeg, snel druk zette op de bal wat meteen resultaat op leverde 0-1 door gijs in de 2de minuut,
Vcb had dit jaar een gemengd team van 1ste en 2de jaars spelers.
Speelden erg fysiek en hun grensrechter en scheidsrechter waren denk ik goede vrienden van elkaar want als de ene vlagde floot de ander terug.
Zo toch wel een 45 tot 50 x deze wedstrijd.
Vcb kwam in de 15de minuut langszij 1/1, maar wij waren de betere ploeg.
Gijs kreeg nog een mooie kans alleen op de keeper maar miste helaas maar in de 21e minuut scoorde ronaldo de verdiende 1-2,
Dat Ronaldo snel en sterk is aan de bal moest hij in de 23e minuut bekopen met een zware aanslag op hem,
Hij kon verder en deed meteen van zich spreken 1-3 in de 25e minuut.
ruststand 1-3
2de helft.
Deze helft ging verder waar we gebleven waren. Wij de sterkere ploeg hun fysiek en hulp van hun grens.
toch scoorde wij nog een paar keer deze helft. de 1-4 door roy na een voorzet van stijn.
Daarna ging gijs alleen op de keeper maar werd onderuit getrapt door een speler van vcb.
Rood zou je zeggen doorgebroken speler maar nee hoor een gele kaart kreeg hij maar.