26-09-2015 Sc ’t Zand F10 – VV Rijen F9 (2-5)

Hallo F10 mannen en zeer fanatieke sportieve ouders

Wat was het heerlijk weer vandaag 26-09-15 om te voetballen thuis bij sc't Zand op veld 6 op echt gras waar we vies mogen worden. En Jaaaa dat was Tijmen met zijn gele keepersshirt gelijk. Onze tegenstander was VV Rijen. Voor af aan de wedstrijd liepen de spelers en de ouders allemaal achter onze aanvoerder Roel aan om de tegen partij een fijne wedstrijd te wensen. Vandaag waren we de gelukkige waar de wedstrijd geleid werd door een scheidsrechter.

Om 10.00 floot hij af en met zeer goed werk en verdedigen kwamen we helaas snel achter maar binnen 10 minuten maakte Roel met een prachtig schot 1-2. Onze uitblinker Thierno, die vandaag man of the match was had de choolie van Rijen goed onder controle. Helaas was het snel 1-3 maar Roel maakte snel er snel 2-3 van. Na de rust en tactische bespreking hebben we kei hart gewerkt. De snelheid mag nog een versnelling hoger.

Maaaar we hebben een kieper die echt ballen kan tegen houden. Een pegel van Rijen vol op de bovenbeen van Tijmen voorkwam de 2-4 helaas moest hij even gewisseld worden voor Faris met een paar goede reddingen stopte de teller bij 2-5. Het penalty schieten achteraf ging ons beter af. De penalty killer Tijmen deed het goed. Sem en Tim kozen ieder hun kruising. Elmedin en prachtige schuiver in de hoek. Mannen we " GROEIEN" dussssss maandag weer lekker trainen.

Geschreven door: Mark van Hennegouwen