17-11-2015 Sc ’t Zand is al acht duels op rij ongeslagen

Sc 't Zand bleef ook tegen MOC ongeslagen, voor de achtste keer op rij, In Tilburg eindigde het duel in een overduidelijke overwinning voor de thuisploeg: 4-1.

"Ik moet eerlijk zeggen dat we ons zelf tekort doen. De uitslag had eigenlijk 8-0 moeten zijn", vatte trainer Jeroen van Bezouwen samen. "En ik ben ziek van dat tegendoelpunt" Joost Obbens werkte in de extra tijd de bal achter zijn eigen doelman. Het was slechts een smetje op de ruime Tilburgse zege. Van Bezouwen: "Het eerste half uur was bij vlagen grandioos. Ik heb met grote ogen staan kijken naar ons spel. We komen dan ook met 3-0 voor."

In zijn ogen mocht met name het derde doelpunt van Kevin van Assouw er zijn. "Dat was echt hogeschoolvoetbal over verschillende schijven. Kevin speelde zich op de zestien goed vrij en schoot binnen." De doelpuntenmaker kreeg twintig minuten voor tijd wel zijn tweede gele kaart voorgeschoteld. Een tegenstander beging een overtreding op hem en daar reageerde hij op. Daar kreeg Van Assouw geel voor. Daarna ging hij in discussie met de scheids en daardoor kreeg hij een volgende prent. Ondanks dat was Van Bezouwen meer dan tevreden.

Bron: Brabants Dagblad.

Opstelling Sc 't Zand

Wouter Kogels, Jimmy Jansen, Mickey van Hooft, Serhan Eyupoglu, Kevin van der Kaay, Robin Visser, Kevin van Assouw, Thomas Horvers (Onur Ulusan), Yannick Burleson (Tom van Boekel), Daan van Hal (Rens van den Hout)

Scoreverloop

1-0 Thomas Horvers
2-0 Kevin van Assouw
3-0 Kevin van der Kaaij
4-0 Daan van Hal
4-1 Joost Obbens (e.d.)

Kaarten

Rood: Kevin van Assouw ( 2 x geel)
Geel: Yannick Burleson en Daan van Hal

Stand 1e klasse C op 17 nov

stand1c17nov

Stand 2e periode op 17 nov

stand1cperiode2 17 nov