09-09-2017 SC ‘T ZAND J019-4 – SV REESHOF J019-4 15-0

SC‘T ZAND J019-4  – SV REESHOF J019-4   15-0.
GESPONSERDE BALLEN DOEN HUN WERK.
Vandaag de 2de wedstrijd in de bekercompetitie. Bij winst zouden we een ronde verder zijn.
Sv reeshof J019-4 was ditmaal onze tegenstander.
Vandaag konden we ook gebruik maken van onze nieuwe wedstrijdballen die we gesponsord kregen van  onze sponsor M. VISSER ONDERHOUD.
RIAN EN MICHEL VISSER NOGMAALS HARTSTIKKE BEDANKT.
Rick was vanwege ziekte er vandaag helaas niet bij.
de 1ste helft.
Het zou een eenrichtingsverkeer wedstrijd worden. Ali zou een luie dag vandaag hebben, Dit had ik van te voren ook verwacht.
Sv reeshof was niet bij machte om het ons moeilijk te maken maar petje af voor hun ze bleven wel voetballen.
De ene na de andere kans volgde en er werd ook regelmatig gemist. Het scoreverloop en de doelpunten makers komen onderaan het verslag,
De 1ste helft hebben we welgeteld door onze reporters langs de lijn, 4 x de paal geraakt, 1 x schot gehouden door de keeper door mitch en 2 x voor open goal gemist door joep en milo,
Gescoord hebben we natuurlijk ook , we gingen met 6-0 de rust in,
de 2de helft,
Van hetzelfde laken een pak. Eenrichtingsverkeer richting de goal van Sv reeshof. Ik geloof dat Ali 4x de bal geraakt heeft in deze wedstrijd.
Meteen kwamen er weer kansen en de eerste grote kans werd helaas gemist door Milo. Gescoord werd er natuurlijk ook maar liefst 9x in de 2de helft.
Enige aantekening op de uitslag naar wat ik hoorde het mindere overspel van diverse spelers, meer gaan voor eigen succes anders had de eindstand nog hoger geweest.
De uitslag was 15-0, een terechte uitslag was sv reeshof heeft eigenlijk geen kans gehad.
Thijs van Meer bedankt voor het fluiten.