12-03-2016 Madeseboys D4 – Sc ‘t Zand D10M (7-2)

De wekker ging deze zaterdagmorgen erg vroeg want we moesten naar Made om tegen Madese Boys D4 te spelen om 9.00 uur.
Daar aan gekomen viel gelijk op dat de Kantine/bestuur kamer op een heuvel stond , erg apart maar wel leuk , en na ons gemeld te hebben konden we gaan omkleden, maar tot onze verbijstering bleken de kleed ruimtes aan de ander kant van het sport complex te zijn ook dit erg apart maar zag er wel goed uit.
Na het om kleden begonnen we aan de warming-up en bleek dat Nina haar voetbal schoenen vergeten was maar papa Nina was als een echte Max Verstappen in 45 minuten heen en weer terug in Made dus dat moet wel een nieuw record zijn.

Na het begin signaal was het al snel Made die scoorde uit een lange bal en ook de tweede goal viel al snel er na voor hun maar de meiden werden toen wakker en gingen in de tegen aanval maar het lukte niet echt om voor hun doel te kommen .
Toen na ongeveer een 20 minuten een bal werd weg gewerkt werd bij een speler van made zijn bril van zijn hoofd geschoten en brak af wat ook al de tweede keer bleek te zijn en we hoorde een speler van made tegen zijn trainer zeggen bel de verzekering maar weer.
Maar het spel ging verder en we bleven het proberen om bij het doel te komen , maar steeds net niet en de trainer durfde niet meer te kijken en toen ging Pleun op avontuur  en scoorde haar eerste doelpunt in de 26ste minuut.

Na de wel verdiende rust gingen de meiden verder waar ze gebleven waren en was het Jayli die scoorde in de 35ste minuut uit een onmogelijke hoek die om de keeper van Made heen ging de verre hoek in , het trouwe meegereisde publiek moest gelijk denken aan Marco van basten tijdens het EK van 88 en ging dan ook volledig uit zijn dak en ging op de banken staan die er niet waren.
En of dat nog niet genoeg was Deed Monica tijdens een actie een mooie schaar die ze in de week er voor allemaal geleerd hadden door een techniek training van Eric Verhagen Trainer van de MB1.
De ouders van Monica keken vol verbijstering er naar en zeiden is dat ons kind ? Ja dat is jullie kind zei de trainer die trots was om het te zien van Monica.

De rest van de wedstrijd ging het gelijk op ook al zou je het niet zeggen als je de eindstand ziet maar we waren zeker gelijkwaardig maar door kleine foutjes werden we gelijk afgestraft door made.
Als staf zijn we zeker tevreden hoe de meiden het doen want ze gaan nog steeds vooruit dus ga zo door meiden.

Als woman of the match werd gekozen Jayli

Staf D10M