24-10-2015 Hilvaria B3 – Sc ’t Zand B5 (4-5)(B)

B5 BEKERT VERDER NA KRAKER TEGEN HILVARIA

Vandaag de wedstrijd voor de beker tegen hilvaria B3. We hadden minimaal 1 punt nodig om door te gaan in de beker vanwege ons doelsaldo
stonden we er beter voor. Ik was benieuwd hoe het zou gaan lopen want diverse jongens van ons team hadden een klein weekje op diverse plaatsen in het buitenland gebivakkeerd.
Mick was er ook nog niet bij vanwege zijn blessure.

de 1ste helft

Met alle goede bedoelingen begonnen we aan deze wedstrijd. Maar na 5 minuten stonden we al met 2-0 achter. Wat een zeperd zeg.
Ik was er ondersteboven van. We werden overlopen, dat was boven mijn verwachting. Beetje bekeken dit team en vond dat ze een beetje hetzelfde uitslagen hadden geboekt in de competitie
en alleen maar gewonnen van de onderste dus er moest wel wat te halen zijn dacht ik wetende dat we op rktvv na nog niet weggespeeld zijn dit jaar.
Dus de 2-0 achterstand was totaal niet verwacht. Toch kwamen we zienderogen de eerste helft beter in ons spel en gingen we proberen te voetballen.
Voorin werd geknokt voor elke meter en achterin werd er toch een extra slot bijgezet. Dit resulteerde dan ook in wat kansjes voor ons en we werden sterker en sterker.
De 2-1 van Kevin kwam dan ook niet uit de lucht vallen. We hadden het betere van het spel en drukten door. Na een bekeken steekballetje van stijn kwam kevin alleen voor de keeper te staan en kevin maakte hem keurig af 2-2. Volledig terecht gezien de spelverhoudingen.Even later kregen we vrije trap tegen op de 16 meter lijn omdat bas volgens de leidsman de bal te laat los liet en zo hands maakte.
Maar gelukkig hij ging er niet in. In de volgende aanval kwam op rechts Daverron door en deze kruiste met zijn linkerpootje de bal in de verste hoek 2-3.
Dit was ook de ruststand

de 2de helft

We gingen door met ons goede spel, Mareno en ivo kwamen regelmatig door aan de linkerkant maar de bal ging er niet in.
Toch vergrootte we de voorsprong naar 2-4 wederom door kevin die zijn derde erin joeg.
Daarna ging het wederom mis, er kroop wederom vertwijfeling in de ploeg en we werden teruggedrongen, er werden veel foutjes gemaakt en Hilvaria kreeg kansjes.
Hilvaria kwam terug tot 4-4 en het werd spannender en spannender. Toch maar weer kevin in de ploeg gebracht om voorin meer druk te maken.
Achteraf een beslissing moeten maken wel met een zeer bittere nasmaak maar de uitslag kwma weer in ons voordeel.
Kevin maakte met nog een minuut of 5 te beslissende 4-5 op het scorebord met een harde intikker..zijn 4de van vandaag.
Wat een slotfase. Bijna nog de 4-6 door kevin met zijn uitvoering van THE FLYING DUTCHMEN maar hij miste net.

Al met al toch een zeer verdiende overwinning.

OP NAAR DE 2DE RONDE

scoreverloop

1-0
2-0
2-1 kevin
2-2 kevin
2-3 daverron
rust
2-4 kevin
3-4
4-4
4-5 kevin

verslaggever laurens van hezik

B5 20151024-2

B5 20151024-3

B5 20151024-4

B5 20151024-5