28-01-2017 SC ‘T ZAND J019-5 – SV REESHOF J019-2 (5-4) oefenwedstrijd

J019-5 GAAT OOK IN 2017 DOOR MET WINNEN

SC ‘T ZAND J019-5 – SV REESHOF J019-2 5-4.

Voor het 2de weekeinde op rij geen competitievoetbal ivm de winter. Deze was vandaag ver te zoeken maar ja de KNVB vond het nodig voor een algehele aflasting.
Dus op zoek naar een gelijkwaardige tegenstander. Na veel zoeken kwamen we uit bij de eigenlijke tegenstander van dit weekend sv reeshof.
Geen competitie dan maar vriendschappelijk tegen deze sterke tegenstander.

De wedstrijd.

We begonnen slap aan deze pot. Ook al hadden we gezegd het is maar een oefenwedstrijd en we niet het achterste van onze tong wilden laten zien , winnen willen we altijd.
We kwamen regelmatig in de problemen door hun snelle uitbraken en stonden ook al snel met 0-2 achter. Het veldspel was van ons maar in de omschakeling ging het mis.
Toch lieten we ons niet uit het veld slaan en gingen eigenlijk alleen maar beter voetballen. We werden sterker en sterker en reeshof kon niks anders dan verdedigen.
Zo kwamen we terug in de wedstrijd en scoorden we ook onze doelpunten.Sv reeshof werd overklast en kwam vele malen in de problemen.
Na 1 uur spelen was het dan ook 5-2 voor ons door doelpunten van Gijs, Roy, Sam en Rutger. Wedstrijd gespeeld zou je zeggen.
Maar de krachten vloeiden uit ons lichaam, 4 weken weinig voetbal en training eisten hun tol. Diverse spelers kregen last van vermoeidheid en kramp en Reeshof kwam weer dichterbij.
De wedstrijd werd toch nog wel verdiend door ons gewonnen met 5-4.

Er moet hard getraind worden deze week om de conditie weer op peil te krijgen.

verslaggever laurens van hezik