Bas Liebregts hoofdtrainer O19-1 seizoen 2021/2022

We zijn verheugd om te kunnen melden dat Bas Liebregts onze nieuwe O19-1 trainer wordt voor het seizoen 2021 - 2022. Bas is een ervaren trainer die tot nu toe actief was bij VV Jeka uit Breda. Hij is daar onder andere hoofdtrainer geweest en heeft alle eerste jeugdelftallen getraind. Als club zijn we blij dat we wederom een ervaren trainer mogen presteren voor onze hoogste jeugdelftal. We kijken ernaar uit om samen met Bas nieuwe stappen te zetten met onze jeugdopleiding met als belangrijkste doel de doorstroming naar het eerste elftal te bevorderen.

Hieronder een kleine stukje tekst van Bas waarin hij zich voorstelt:

Na een eerste prettige kennismaking was mijn gevoel direct goed bij deze frisse vereniging.

Een warme club die lijkt op de vereniging (JEKA), waar ik de afgelopen 20 jaar actief ben geweest als trainer. Het werd tijd voor een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden bij een ambitieuze club. We waren erg snel rond.

Ik wil graag samen met de andere trainers binnen de club mezelf nog verder ontwikkelen en vooral met veel plezier en spelvreugde komen tot een maximale prestatie. Als trainer zorg ik altijd voor het groepsgevoel en speel ik graag modern, fris en aanvallend voetbal. Uiteraard wil ik dit ook bij deze leeftijdsgroep toepassen. Uiteindelijk is het doel om spelers individueel te laten ontwikkelen en klaar te stomen voor het 1e elftal.

De Afgelopen 5 seizoenen ben ik hoofdtrainer geweest van de O19-1 en 1e elftal van JEKA en bezit ik mijn trainersdiploma TCII. Ik heb zin in deze mooie uitdaging en zie jullie graag op de club!