Emiel Heefer

Emiel Heefer nieuwe hoofdtrainer O19-1

We zijn verheugd te kunnen melden dat Emiel Heefer de nieuwe hoofdtrainer van Sc 't Zand O19-1 wordt gedurende het seizoen 2020 - 2021 uitkomend in de derde divisie Zuid 1. Emiel is als speler al 5 jaar onderdeel de onze club geweest en is daarna als hoofdtrainer aan de slag gegaan bij verschillende clubs in en rond Tilburg. Wij zijn erg blij dat we een trainer van het kaliber van Emiel hebben aangesteld. We kijken uit naar de samenwerking met hem en wensen hem en zijn spelers een leuk en succesvol seizoen toe.

Technische Commissie Sc 't Zand

Emiel zal zichzelf hieronder nog kort voorstellen:

Beste Leden van sportclub ’t zand,

Met groot plezier mag ik mijzelf aan jullie voorstellen als de nieuwe trainer/coach O19-1. Mijn naam is Emiel Heefer, ik ben 44 jaar en geen onbekende van de club. Als speler heb ik 5 seizoenen in het 1e elftal mogen spelen en ben daarna mijn trainerscarrière gestart bij TSV NOAD.

Ik ben inmiddels 11 jaar actief als hoofdtrainer bij verschillende verenigingen als TSV NOAD, vv GILZE, Veerse boys en vv Baardwijk. In deze periode ben ik, naast de functie van hoofdtrainer, ook jeugdtrainer geweest bij sv Reeshof waar ik de E t/m de D selectie getraind heb.

Als trainer maak ik het aankomende seizoen de overstap van de senioren naar de O19-1 waar ik enorm veel zin in heb. De O19-1 komt uit in de 3e divisie waar er veel verwacht wordt van spelers en trainer en dit past bij zowel mijn persoonlijkheid als ambitie. Met mijn ervaring als hoofdtrainer weet ik wat technisch/tactisch en mentaal nodig is om uit te kunnen komen in de selectie van de senioren en kijk ik uit naar de samenwerking met de hoofdtrainer van sc ‘t zand.

Naast mijn functie als trainer/coach ben ik fulltime docent aan de Koning Willem 1 college in ’s-Hertogenbosch en geef ik les binnen de Entree opleiding. Dit doe ik sinds 3 jaar en ben daarvoor 23 jaar werkzaam geweest als sportinstructeur en afdelingshoofd in de penitentiaire inrichting van Tilburg. Ik woon samen met mijn vrouw in de wijk Reeshof en hebben 2 kinderen in de leeftijd van 16 en 19 jaar.

Volgend seizoen hoop ik vele van jullie te ontmoeten en langs de kant te zien bij een van onze  wedstrijden.

Emiel Heefer