14-10-2017 SC ´T ZAND J019-4 – TAXANDRIA J019-2 (2-0)

SC ´T ZAND J019-4  – TAXANDRIA J019-2  2-0,
Vandaag de eerste keer dit seizoen dat ik een wedstrijd bij kon wonen.
Door mijn werk ben ik voor de verslagen aangewezen op de razende reporters langs de lijn.
Taxandria was vandaag de tegenstander.
de 1ste helft.
Wat zal ik ervan zeggen? De a4 speelde deze helft vooral op de helft van de tegenstander. Alleen een spaarzame aanval van taxandria doorbrak onze aanvalllen.
Verslag hiervan deze aanvallen de 1ste helft was vooral voorlangs, paal lat , voorlangs, gestopt door de keeper, lat.
Hier wilde er niet in. Toch scoorde we de 1-0 voor de rust.
Bob ging via een soloactie voor achter naar voren en gaf vlak voor de 16 een mooie steekbal op gijs die een lobje via de paal in het netje deponeerde 1-0,
Dit was ook de ruststand.
de 2de helft.
Hierin was het wat gelijkwaardiger. Taxandria ging wat feller op de bal. en dekte wat korter, Het spel werd wat grimmiger en de scheids had zijn handen vol.
Hij bleef toch in deze moeilijke periode goed overeind. Faissal bedankt voor het fluiten. Knap gedaan ondanks je leeftijd.
Het ging wat meer gelijk op en Ali en de verdediging moesten wat vaker handelend optreden.
Een tegendoelpunt hing in de lucht. Toen de leider van Taxandria wegens herhaaldelijk opmerkingen maken naar de leiding moest hij vertrekken.
Dit was voor ons het moment om de genadeslag uit te delen. We kregen meer kansen en wisten een paar minuten voor tijd de winst veilig te stellen.
Rutger knikte de bal binnen na een goede vrije trap van Lars. 2-0,