07-10-2017 RKDVC JO19-3 – SC ´T ZAND JO19-4 (1-5)

OOK DE 3DE WEDSTRIJD WORDT IN WINST OMGEZET.
Vandaag moesten we naar Drunen tegen de plaatselijke RKDVC,
Een laagvlieger tot nu toe in onze competitie, maar je weet het nooit wat ze voor ons in petto hadden.
de 1ste helft.
we begonnen wederom voortvarend aan deze wedstrijd. Binnen 3 minuten lag hij alweer in het netje maar de goal van Gijs werd afgekeurd.
In de 11e minuut gevolgd door Roy maar ook deze werd afgekeurd.
Ook hadden we kort daarna een strafschop moeten krijgen maar ook deze kregen we niet. De scheidsrechter zag het gewoon niet.
Ondanks deze kansen bleef het lang 0-0 mede door het goede keeperswerk van hun keeper.
We kwamen via een van de spaarzame kansen van hun op een 1-0 achterstand in de 22e minuut.
Lang plezier zouden ze er niet van hebben want Joep zorgde kort daarna voor de 1-1,
In de 38e minuut raakte colin nog de paal , maar ondanks de vele kansen ; het had 6 of 7-1 voor ons moeten zijn al,
gingen we met 1-1 de rust in,
ruststand 1-1,
de 2de helft.
De 2de helft moesten we orde op zaken stellen en de 3 punten mee naar huis nemen. Dat zijn we aan onze stand verplicht.
Dat gebeurde ook maar we moesten wel tot de 57e minuut wachten voordat ronaldo er 1-2 van maakte.
Het werd uiteindelijk 1-5 door doelpunten van ronaldo joep en roy, zodat we met 1-5 naar tilburg terugkeerden.
Een mindere wedstrijd waarin we vele kansen kregen maar misten maar toch met 14-5 naar huis gingen.
Volgende week thuis om 14,30 uur tegen Taxandria moeten we scherper zijn.