Ruilmiddag groot succes.

22-11-2014 Ruilmiddag groot succes.

Ruilmiddag voetbalplaatjes groot succes !

De activiteitencommissie van Sc ’t Zand organiseerde zaterdagmiddag een ruilmiddag in het kader van de voetbalplaatjesactie van Plus Lutz. Officieel kon er tussen 14.30 uur en 16.00 worden geruild, maar al voordat de ruilmiddag begon werd er ijverig geruild.
Menig voetbalplaatje veranderde van eigenaar. Het waren niet alleen de kinderen die aan het ruilen waren, ook de ouders waren volop bezig om het album vol te krijgen.

De opkomst was groot en telkens kwamen er weer anderen om te ruilen. Rond half vier kwam Plutzke langs om een kijkje te nemen. Hij trof zijn maatje Miko en samen genoten ze van de gezellige sfeer. De albums zijn na vanmiddag weer een stukje voller. Er kan nog twee weken bij Plus Lutz worden gespaard.
Op woensdagmiddag 10 december is er in Cafe Dongewijk tussen 15.30 en 17.30 uur een ruilmiddag. Dan kan er niet alleen worden geruild voor Sc ’t Zand maar ook voor SV Reeshof en TSV Gudok. Plus Lutz organiseert deze middag en hoopt dat alle albums aan het einde van de middag vol zijn !

Voor meer foto's  >> KLIK HIER

plaatjesruildag1

plaatjesruildag3

plaatjesruildag4