Opendag en techniektraining VAB

Voetbal Academie Brabant

VAB bannerVoetbal Academie Brabant heeft een passie voor het opleiden vanoetballers tot veelzijdige spelers. Onze ambitie is om de bestevoetbalschool te zijn als het gaat om het aanleren van de juiste techniek. We bieden een opleiding waarbij onze cursisten de techniek aanleren om voor elke situatie een oplossing te vinden. Met meer techniek is voetbal ook more fun.

In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar de mogelijkheid om talloze technische bewegingen te leren. Het huidige voetbal verlangt een multifunctionele speler die beschikt over een goede conditie, technische vaardigheid, tactisch inzicht en een gezonde drive en mentaliteit.

Wanneer je kijkt naar de spelers van wereldklasse zie je dat ze naast deze onderdelen ook de 1 op 1 situatie kunnen domineren door middel van het toepassen van techniek. Ze maken het verschil doordat ze in balbezit de extra kwaliteit hebben om hun tegenstander en de situatie te beheersen.

Voetbal Academie Brabant heeft een rijke ervaring in het geven van gespecialiseerde opleidingen. Deze zijn gebaseerd op de visie en methode van Rene Meulensteen. We zorgen voor een betere individuele ontwikkeling van de speler in bewegelijkheid, coördinatie en zelfvertrouwen zodat hij of zij met steeds meer plezier zal voetballen.

Onze grootste voldoening vinden wij in de feedback van vele van onze cursisten en hun ouders t.a.v. de toepassing van de aangeleerde vaardigheden in trainingen en wedstrijden bij de eigen clubs. Vele van onze cursisten zien we elk jaar terug voor het doorlopen van de gehele opleiding.

Nieuw in onze cursussen is een test die wij afnemen bij alle deelnemers. Deze test is een instrument dat doormiddel van 7 verschillende oefeningen een inzicht geeft in de beperkingen qua stabiliteit, mobiliteit en/of flexibiliteit. Aan de hand van een score kan er worden bepaald in welke mate de beperkingen aanwezig zijn en waar deze beperkingen zich bevinden.  Men krijgt een indruk waar het probleem zich bevindt van het niet optimaal kunnen uitvoeren of trainen van oefeningen. Door deze test kan er worden geconcludeerd wat de zwakke schakels zijn die het herstel of juist de vooruitgang in trainen belemmeren.

De resultaten van deze test krijg jij uiteraard mee naar huis en kun je na afloop ook met onze trainer bespreken.

Zondag 20 september starten wij met Voetbal Academie Brabant bij SC 't Zand met onze nieuwe cursus van 10 techniektrainingen. Deze trainingen vinden plaats op zondag  van 9.30 uur tot 10.30 uur.

VAB opendagen 2015Voorafgaand aan onze cursus organiseren wij op zondag 6 september een Open dag met Voetbalpark waarbij we je kennis laten maken met Voetbal Academie Brabant en de visie van René Meulensteen. Deze vind plaats van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Omdat wij weten dat niet iedereen dagelijks op de site van SC 't Zand kijkt, willen wij u op deze manier benaderen om informatie te verkrijgen over wat wij doen en wie wij zijn. De kosten bedragen normaliter 119 euro per kind per cursus. Wanneer je de eerste keer inschrijft komt hier een kledingsetje bij (15 euro) wat verplicht is om te dragen tijdens onze trainingen.

Nu kan ik me voorstellen dat u dolgraag deel wilt nemen aan deze najaarscursus. Inschrijven kunt u doen via het inschrijfformulier in te vullen op: www.voetbalacademiebrabant.nl . Wilt u meer informatie kunt u terecht op: info@voetbalacademiebrabant.nl of bellen naar 06-81409638

Interesse?

Kijk op onze website www.voetbalacademiebrabant.nl  en schrijf je in op een van onze locaties.

Meer weten: 06 -81 40 96 38