Open dag Voetbal Academie Brabant

voetbalacademie banner
Voetbal Academie Brabant heeft een passie voor het opleiden van voetballers tot veelzijdige spelers.  Wij bieden een opleiding waarbij onze cursisten de techniek aanleren om voor elke situatie een oplossing te vinden.  In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar de mogelijkheid om talloze technische bewegingen te leren.   

Voetbal Academie Brabant heeft een rijke ervaring in het geven van gespecialiseerde opleidingen. Deze zijn gebaseerd op de nieuwste visies en ontwikkelingen in de voetbalsport. We zorgen voor een betere individuele ontwikkeling van de speler in bewegelijkheid, coördinatie en zelfvertrouwen zodat hij of zij met steeds meer plezier zal voetballen.  

Zondag 3 april starten wij met Voetbal Academie Brabant bij SC 't Zand met onze nieuwe voorjaarscursus van 10 techniektrainingen.  Deze trainingen vinden plaats op zondag  van 9.30 uur uur tot 10.30 uur.  Voorafgaand aan deze cursus organiseren wij op zondag 13 maart van 09.30-11.00uur een Open dag  waarbij we je kennis laten maken met Voetbal Academie Brabant. Een demonstratieteam van spelers die bij Betaald Voetbal Organisaties spelen zullen hierbij aanwezig zijn en zullen laten zien wat ze bij ons geleerd hebben.  
Om onze Open Dagen perfect te laten verlopen zou het fijn zijn als je ons even laat weten of jij ook komt naar één van onze locaties. Middels onderstaande link kun je eigen  vrijblijvend opgeven voor deze Open Dag. 

Opgeven Open dag.

Natuurlijk kunt u zich nu ook al inschrijven voor deze voorjaarscursus. Inschrijven kan via de shop op:  http://www.voetbalacademiebrabant.nl/  
Indien u met een compleet team wil inschrijven, neem dan telefonisch contact met ons op voor een aantrekkelijk voorstel.  
Interesse?

Meer weten:
Mark van de Sande
info@voetbalacademiebrabant.nl
06 -81 40 96 38
VAB maart