DEM Klimaatbeheersingscup 2024

Het is weer zover! De DEM Beheersingscup komt eraan, een spannend jeugdvoetbaltoernooi voor selectieteams van het nieuwe seizoen 2024/2025. Dit evenement biedt jonge talenten de kans om hun vaardigheden te tonen en te strijden voor de titel.

Zaterdag 22 juni: Teams: O19, O17, O16

Zondag 23 juni: Teams: O15, O14, O13

Beide dagen starten we om 09:00 uur, zorg dus dat je op tijd bent om geen moment te missen. De prijsuitreiking is rond 16:30 uur.

Waarom je erbij moet zijn

Het toernooi is de perfecte gelegenheid om samen met andere voetballiefhebbers te genieten van spannende wedstrijden op een hoog niveau. Alle teams spelen volgend seizoen namelijk op divisieniveau. Of je nu een ouder, vriend, familielid of gewoon een supporter bent, jouw aanmoediging maakt het verschil en draagt bij aan de onvergetelijke sfeer.

Kom en moedig aan!

Zet 22 en 23 juni in je agenda en kom naar de DEM Beheersingscup. Laten we samen de toekomst van het voetbal vieren en deze jonge kampioenen aanmoedigen. Klik hier voor  meer informatie. Tijdens het toernooi kun je op deze website de uitslagen en standen van jou favoriete team(s) live volgen. Tot dan!