Doe Mee aan Onze Tryouts voor Onder 8!

Ben jij geboren in 2017 en ben je gepassioneerd over voetbal? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op 21 mei en 27 mei organiseren wij tryouts voor jongens en meisjes die willen ontdekken of voetballen hun nieuwe favoriete bezigheid kan worden.

Bij onze vereniging, Sc 't Zand, streven we ernaar om een inspirerende en ondersteunende omgeving te bieden voor jonge voetballers en voetbalsters. Of je nu al ervaring hebt op het veld of gewoon nieuwsgierig bent naar deze geweldige sport, iedereen is welkom om deel te nemen aan onze tryouts.

Tijdens deze speciale dagen krijg je de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Maar nog belangrijker, het is een uitgelezen moment om te ontdekken of voetballen echt jouw passie is. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden en je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen, ongeacht je niveau.

Onze onder 8 teams zijn een fantastische plek om te beginnen met voetballen. Je zult niet alleen nieuwe vrienden maken, maar ook belangrijke lessen leren over teamwork, doorzettingsvermogen en plezier hebben op het veld. En wie weet, misschien ontdek jij wel een verborgen talent dat je verder kunt ontwikkelen bij onze vereniging.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze tryouts en maak de eerste stap richting een spannend avontuur in het voetbal. Of je nu droomt van het scoren van doelpunten of gewoon wilt genieten van de gezelligheid op het veld, bij Sc 't Zand ben je aan het juiste adres.

Inschrijven