Eerste leiders en trainers event groot succes!

Afgelopen zondag kwamen meer dan 20 trainers bij elkaar voor het eerste leiders en trainers event van dit seizoen. Enkele leden hadden het initiatief genomen om de trainers binnen de verenging met elkaar te verbinden. 

De trainers werden ontvangen door Tom Heijkoop, trainers van het eerste elftal. Tom nam de aanwezigen mee in het strijdplan waarmee het vlaggenschip later die dag zou gaan aantreden tegen FC Tilburg. Na deze inspirerende sessie genoten de trainers van een lekkere sportlunch. Hein, Joke en Nathalie bedankt voor het verzorgen hiervan. 

In groepjes werd er nabesproken over de wedstrijdbespreking van Tom en vooruitgekeken op het volgende onderdeel. Na de wedstrijd werd er middels een “persconferentie” teruggekeken op de wedstrijd. Ook FC Tilburg trainer Sofus de Rooij was bereid hieraan mee te werken (waarvoor dank!). De trainers hadden de mogelijkheid om vragen te stellen aan beide trainers van dienst en ze maakten hier gretig gebruik van.

Voor aanvang van de wedstrijd hadden de trainers de mogelijkheid om de voetbalpoule in te vullen. Ouwe rot: Piet Bastings ging er met de winst van door. Hij voorspelde zowel de achterstand bij rust, als de eindstand (1-2) goed! 

Iets later dan gepland eindigde de persconferentie. De dag werd gezamenlijk afgesloten in de kantine. We kunnen terug kijken op een goede eerste editie. Onze dank gaat uit naar de leden van de organisatie van dit leuke event. Na de winterstop zullen we een tweede event organiseren. Wij hopen dan nog meer trainers te mogen verwelkomen.