Esteban Gagliardi trainer van de O13

Mijn naam is Esteban Gagliardi en ben woonachtig te Tilburg. Waar ik in het verleden zowel op het veld als in de zaal altijd op hoog niveau heb mogen voetballen (WSC, RKC Waalwijk), ben ik de laatste 7 jaar vooral bezig geweest met het trainen en/of begeleiden van teams en spelers bij o.a. SC 't Zand 2 (reserve hoofdklasse), FC Utrecht JO11-1 (divisie 1-A), Willem II 021 (divisie 1-A).

Doordat ik zelf als speler in het hoogste jeugdelftal van een BVO heb mogen ervaren wat er voor nodig is om op hoog niveau te moeten presteren, zie ik het tegenwoordig als een uitdaging om met jonge talentvolle spelers bezig te zijn en ze hierin zo goed mogelijk te trainen, te coachen en te begeleiden, zodat ze zowel als speler en als team de juiste groei kunnen doormaken die in het verschiet ligt.

Ik kijk erg uit naar komend seizoen om met deze talentvolle groep aan de slag te gaan en vind het fijn om weer terug te zijn op het oude vertrouwde honk hier bij SC 't Zand.