Inteon nieuwe kledingsponsor Vrouwen 1

Voor het voetbalseizoen 2023/ 2024 is Sc ’t Zand weer gestart met een vrouwenteam op zaterdag (VR1). Wij als staf waren op zoek naar een sponsor die de dames van t Zand weer op de voetbalkaart wilden zetten.

Wij hoefde niet lang te zoeken, want het bedrijf Inteon was bereid om de dames van ’t Zand in het nieuw te steken. Dit om ons als team de juiste uitstraling te geven en op een representatieve manier te kunnen presenteren als het “nieuwe vrouwenteam” van Sc ’t Zand. Wij als staf en de dames van het team willen dan ook via deze weg de sponsor bedanken, die ons voor de komende 3 jaar in het nieuw heeft gestoken.

Over Inteon

Adviesbureau Inteon richt zich primair op de sector zorg & welzijn. Wij geloven dat de bedrijfsvoering binnen de sector vaak beter en slimmer georganiseerd kan worden. Zorgorganisaties willen goede zorg leveren. Goedlopende ondersteunende processen maken het verschil. Dat is onze expertise. Binnen de vakgebieden Facilitair Management en inkoop, van visie tot realisatie. Samen bedenken we oplossingen die zorg en bedrijfsvoering met elkaar verbinden. Wij werken aan goed leven met zorg!

 Bij Inteon KUNT U TERECHT VOOR

 Interim-management

  • Projectmanagement
  • Adviesopdrachten
  • Inkooptrajecten

www.inteon.nl