Jeroen van Bezouwen nieuwe hoofdtrainer

Eerder werd al bekend dat komend seizoen de wegen van SC ’t Zand en trainer Gert-Jan Westerhout gaan scheiden, het gevolg daarop was de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Afgelopen weken heeft het bestuur, na gesprekken met diverse kandidaten, een akkoord bereikt met Jeroen van Bezouwen over het nieuwe seizoen. Na de zomer is Jeroen van Bezouwen dan ook de nieuwe hoofdtrainer van SC ’t Zand.

Het gezicht van Van Bezouwen is op Sportpark Bijstervelden geen onbekende. In het verleden was hij meerdere jaren jeugdtrainer van SC ’t Zand, waarbij hij onder meer verantwoordelijk was voor de A1, om vervolgens de stap te maken naar de jeugdopleiding van Willem II. Na succesvolle periodes als hoofdtrainer bij Zwaluwe, DVVC en ODC, waarmee hij allen wist te promoveren, is hij nu eindverantwoordelijk bij 1e klasser Roosendaal, dit combineert hij met het assistentschap bij de beloftes van Brabant-United. Hij assisteert, een oude bekende van de club, Erwin van Breugel. Jeroen van Bezouwen is een jonge, 37-jarige, zeer gedreven trainer, die duidelijke ambities heeft die overeenkomen met SC ’t Zand en haar visie.

In het dagelijks leven is Jeroen sportinstructeur in de Tilburgse gevangenis. Samen met zijn vrouw ‘Anne’ en drie zoontjes (Sem, Mickey en Mees) woont hij in Tilburg.

“Na goede gesprekken te hebben gevoerd met mensen binnen de club kan ik het aankomende seizoen aan de slag bij ‘mijn oude liefde’. Ik heb in het verleden de jeugd getraind van SC ‘t Zand, heb hier zelf nog een tijdje gevoetbald en zijn er veel mensen binnen de club die ik ken van vroeger.” aldus Jeroen.

SC ’t Zand denkt met Van Bezouwen een trainer die hebben aangesteld die past bij de ambitie van de club. Wij hebben er alle vertrouwen in dat er komend seizoen wat moois gaat ontstaan op sportpark Bijstervelden. “Een mooie uitdaging waarbij we er alles aan gaan doen om er een mooie, plezierige en hopelijk succesvolle periode van gaan maken. Namens mij en mijn gezin wensen we iedereen alvast fijne feestdagen en gezond en gelukkig nieuwjaar.”

Jeroen van Bezouwen.