Lisette stopt op het einde van dit seizoen met het clubhuisbeheer

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan…

Hey Lisette , doe hier nog iets !
Of ..3 koffie, 2 thee en een cappuccino .
Hoe vaak ik dat gehoord heb weet ik niet meer !

Ruim 10 jaar heb ik met heel veel plezier achter de bar gestaan , daar zullen de meeste mensen mij van kennen , maar daarnaast deed ik ook veel achter de schermen .

Als kantinebeheerster was ik druk met de inkoop , zodat iedereen lekker frietjes kon eten en zorgde ik dat er altijd genoeg bier was. Maar ook met het inplannen en werven van vrijwilligers was ik vaak veel tijd kwijt. In al die jaren heb ik heel wat geld geteld uit de kassa’s en iedere maandagochtend het clubhuis weer schoongemaakt !

Dankzij alle  gezellige vrijwilligers heb ik dit altijd met heel veel plezier gedaan maar vind ik het nu tijd om het stokje over te dragen. Na dit seizoen zal ik de taken die horen bij het clubhuisbeheer neerleggen . Omdat ik het niet helemaal wil missen hoop ik nog regelmatig een bardienst te draaien om toch nog betrokken te blijven bij de club en alle vrijwilligers .

Ik wil nu alvast iedereen bedanken voor de samenwerking en hoop jullie ook nadat ik gestopt ben nog vaak terug te zien op de club !!

Dit betekent dat we als bestuur op zoek gaan naar en passende oplossing voor het beheer van ons clubhuis voor het seizoen 2022/2023, wat al weer start in augustus 2022.

Mocht er naar aanleiding van deze aankondiging al interesse of een idee zijn voor de toekomst, graag deze mailen aan bestuur@sctzand.nl