Mark Verheijen nieuwe hoofdtrainer O14-1

Met ingang van het seizoen 2021-2022 is Mark Verheijen onze nieuwe O14-1 trainer. Hij volgt hiermee Jack Hack op als O14-1 trainer. Jack gaat het volgend seizoen een rol vervullen bij de seniorenselectie. De technische commissie is erg trots dat Mark komend seizoen onze O14-1 traint. We hebben hiermee een ervaren trainer gevonden die de talentvolle huidige O13 lichting verder gaat ontwikkelen. We kijken uit naar zijn start bij onze club.

Mark heel veel plezier en welkom bij de club!

Mark stelt zichzelf ook even voor:

Met veel plezier mag ik mijzelf aan jullie voorstellen als de nieuwe trainer/coach JO14-1. Mijn naam is Mark Verheijen, ik ben 49 jaar en sta te popelen om aan de slag te gaan bij dit talentvolle elftal en ambitieuze vereniging.

Ik ben inmiddels 15 jaar actief als Jeugdtrainer bij verschillende verenigingen in de regio zoals Gloria UC, vv Gilze en vv Baronie. Bij deze laatste club ben ik de afgelopen 6 seizoenen trainer geweest van diverse selectie elftallen waaronder de JO13-1, JO15-1 en het afgelopen seizoen de JO19-1.  Daarnaast heb ik in 2016 gewerkt in de VS bij een Nederlandse voetbalorganisatie waar ik trainingen gaf aan Summer Select teams en op zomer voetbalkampen. Naast de functie van hoofdtrainer ben ik ook jeugd coördinator van de bovenbouw bij Gloria UC en in December 2020 ben ik mijn eigen voetbalschool gestart in de Regio Baarle-Nassau.

Na 6 seizoenen vv Baronie was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Werken in een nieuwe omgeving en samenwerken met andere trainers waardoor ik mezelf nog verder kan ontwikkelen. Sportclub ’t Zand is een ambitieuze vereniging en ik wil daar graag aan bijdragen, daarom maak ik de overstap naar de JO14-1 waar ik enorm gemotiveerd voor ben en veel zin in heb. Ik weet zeker dat mijn ervaring zal bijdragen aan de ontwikkeling van deze spelersgroep.

Naast mijn functies in het voetbal werk ik sinds kort parttime bij Fraai Projecten in Oosterhout. Ik werk daar op de afdeling Creatie & Presentatie en help ook op de werkvoorbereiding. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw in Baarle-Nassau. We hebben 2 kinderen in de leeftijd van 18 en 21 jaar.

Hopelijk is er komend seizoen weer veel meer mogelijk en hoop ik jullie te kunnen ontmoeten langs de kant bij een van onze  wedstrijden.

Groeten Mark Verheijen