Nieuwe app en website voor voetbalamateurs

Het Nederlandse amateurvoetbal wordt voortaan (op digitaal papier) gespeeld met een nieuwe app en binnenkort ook website van de KNVB. De app- en webversie van Voetbal.nl zijn volledig op de schop gegaan en hebben niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook veel nieuwe extra’s gekregen. Het wordt gekoppeld aan het nieuwe wedstrijdformulier.

In een eerder stadium werd al duidelijk dat er voortaan gewerkt wordt met een mobiel digitaal wedstrijdformulier, waarmee ook de plastic spelerspassen komen te vervallen. Naast de app ‘Wedstrijdzaken’, die met name voor wedstrijdsecretarissen, scheidsrechters, elftalleiders en aanvoerders van belang is, is de KNVB nu ook met een vernieuwde app voor alle overige amateurvoetballers gekomen.

De al enkele jaren actief zijnde Voetbal.nl smartphone-app is sinds gisteren in een volledig nieuw jasje in de lucht. De nieuwe website is vandaag live gegaan.

E-MAILADRES
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-maildres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid.  Ontbreekt een e-mailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat wil je uiteraard voorkomen.  Als dit het geval is, geef dan via deze link je emailadres aan onze ledenadministratie door.