PLAATJES SPAREN BIJ PLUS Peek

PLUS Peek heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel SC ‘t Zand leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf en andere SC ‘t Zand -leden zijn vanaf 30 oktober 2022 verkrijgbaar bij PLUS Peek. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met PLUS Peek is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: kabouters tot en met 013 teams en Heren 1

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/SCtZand en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven vul dan dit formulier in en neem het mee naar de fotosessie.