RIGO STAKENBURG, INTERNATIONAL VAN BONAIRE

Ons jeugdlid Rigo Stakenburg van Sc’t Zand J019-1 is door FFB de Bonairiaanse voetbalbond van Bonaire opgeroepen voor de Selectie. Rigo zal zijn debuut maken in  een officiële oefenwedstrijd die gepland staat op 20 maart 2024 tegen El Salvador in de Audi Field in Washington DC USA.

Onder andere zijn ook, Jort van der Sande Ado den Haag, Quincy Hoeve FC Volendam en Denyor Cicilia NEC jeugdopleiding opgeroepen.

De teammanager, Rugo Semper deelt onderstaande nieuwsbericht met ons.

Als lid van CONCACAF(De Confederation of North, Central American and Caribbean Association Football) neemt Bonaire deel aan de toernooien van de CONCACAF Nations League die in september 2024 georganiseerd worden. Ter voorbereiding hierop zijn wij begonnen met het spelen van officiële oefenwedstrijden.

De selectie van Bonaire bestaat uit spelers met Bonairiaanse achtergrond die uit Europa komen en uit lokale spelers die op Bonaire wonen. Als organisatie maken wij gebruik van de FIFA kalender als basis om bijeen te komen om voor te bereiden voor het geplande toernooi in september 2024.

Uw speler, Rigo Stakenburg komt in aanmerking om voor Bonaire uit te komen gezien het feit dat 1 van zijn ouders afkomstig is van Bonaire.