Samir Azahaf nieuwe Technisch Coördinator pupillen

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Samir Azahaf, ik ben 39 jaar oud en  getrouwd met Naoual. Samen hebben we 3 zoons:  Yosri (13), Jassim (8) en Sayfedinne (2). Yosri en Jassim voetballen beiden bij  Sc 't Zand. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Gemeente Tilburg en houd ik mij voornamelijk bezig met de leefbaarheid en veiligheid van diverse wijken.

De afgelopen 10 seizoenen heb ik met veel plezier verschillende jeugdteams getraind. Dit seizoen zal ik trainer zijn van de JO10. Naast trainerschap ben ik drie jaar jeugdcoördinator geweest van de kabouters, mini’s en JO7.

Vanaf dit seizoen zal ik onderdeel uit gaan maken van de Technische Commissie (TC) als Technisch coördinator pupillen. Met deze functie zal ik verschillende taken binnen de vacature Hoofd Jeugd Opleiding vervullen. Dit houdt onder andere in dat alle zaken aangaande de onderbouw (mini's t/m JO13-2) onder mij vallen. Ik ben ook het aanspreekpunt voor alle selectietrainers en -spelers tot en met  JO19-1.

Ik kijk er erg naar uit om samen met trainers en leden van de TC te werken aan een club waar voetballers zich kunnen blijven ontwikkelen en met veel plezier spelen. Heb je vragen schroom dan niet om ze te stellen.

Groetjes Samir