Sc ’t Zand trapt af

Deze week met onze aanvoerder Mickey van Hooft

Stel jezelf eens voor.
Mijn naam is Mickey van Hooft, ik ben 28 jaar en kom uit Tilburg. Ik ben werkzaam in de horeca. Samen met mijn vader ben ik een broodjeszaak, Mixx broodjes genaamd, gestart. Ik werk ook bij Restaria Lucullus. Ik heb pas een huis gekocht, waar ik met Aicha mijn vriendin, ga wonen.

Hoe ben je bij Sc 't Zand terecht gekomen?
Ik heb in mijn jeugdjaren al bij Sc 't zand gevoetbald en met plezier. Na wat clubs te hebben gehad, waar ik vaak eventjes de auto voor in moest, heb ik gekozen om wat dichter bij huis te voetballen. Sc 't Zand is in de buurt en ik had er een goed gevoel bij. Jeroen heeft mij toen gevraagd en het wordt nu mijn 3e jaar.

Bij welke verenigingen heb je eerder gespeeld?
TAC/BWB, Sc ’t Zand, RBC Roosendaal, UNA, Schijndel, LONGA, WSC en nu weer Sc ’t Zand.

Wat zijn jou kwaliteiten?
Ik kan hard werken en men zegt dat ik goed voor de sfeer ben. Overal waar ik gespeeld heb, heb ik een prijs gepakt. 

Wat zijn je ontwikkelpunten?
Rustiger zijn aan de bal.

Wat was je verwachting van Sc ’t Zand en is dat ook in beeld met de werkelijkheid?
Ja daarom voetbal ik er nu ook voor mijn 3e jaar.

Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen?
Ik heb eerlijk gezegd geen idee . Het is een compleet nieuw elftal en het is nog erg aftasten. We zijn nog niet getest. Na zondag weten we meer denk ik.

Hoe kijk je terug op de wedstrijd van vorige week?
Het was een goede overwinning en het was goed dat we niet in het spel van vv Gestel, zijn mee gegaan. Wel moeten we scherper blijven ook al staan we met 3-0 voor. De wedstrijd is pas afgelopen als er gefloten is.

Wat verwacht je van de wedstrijd van zondag?
Ik ben erg benieuwd. Niets te nadele van onze vorige tegenstanders, maar ik zie dit als onze eerste echte test. We moeten alles geven en voor elkaar dingen oplossen. We moeten als team fungeren en heel de wedstrijd scherp zijn.

Waar kunnen we je 's-nachts voor wakker maken?
Een telefoongesprek met mijn vriendin die nu een half jaar stage loopt in Curaçao en een lekkere sushi.

Wie mag volgende week aftrappen?
Ton de Manager de Leeuw.