Sc ’t Zand trapt af met Jan de Hoon

Stel jezelf eens voor.
Jan de Hoon, 41 jaar, getrouwd en twee kindjes.

Hoe ben je bij Sc 't Zand terecht gekomen?
Ik ben bij SC 't Zand gekomen via de contacten die ik al bij de club had.

Bij welke verenigingen heb jij eerder gespeeld?
Hiervoor heb ik zelf gewerkt bij Willem II als trainer bij verschillende elftallen. Als speler heb ik bij Baronie, Unitas Gorinchem, DESK en VV Rijen op het veld gespeeld. Daarnaast bij ZVO van Bienne in Oosterhout in de zaal.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Mijn kwaliteiten zullen andere over oordelen.

Wat zijn je ontwikkel punten?
Mijn ontwikkel punten is om de vertaling van het betaalde voetbal naar het amateurvoetbal te maken.

Wat was je verwachting van Sc 't Zand en is dat ook in beeld met de werkelijkheid?
Mijn verwachting was dat we bovenin mee zouden kunnen draaien. Helaas staan we er niet zo goed voor, maar gelukkig is er nog een 2e seizoenshelft om daar iets aan te veranderen. Van te voren was ik goed geinformeerd over Sc 't Zand en dit beeld dat ik daardoor van de club en 1e elftal heb gekregen klopt ook.

Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen?
Mijn verwachtingen voor dit seizoen zijn om ons veilig te spelen.

Hoe kijk je terug op de wedstrijd van vorige week?
Vorige week was het helaas afgelast en de week ervoor hebben we verloren. Dit was onnodig en zonde dat we de goede lijn niet door hebben kunnen zetten.

Wat verwacht je van de wedstrijd van zondag?
Ik verwacht dat we zondag gaan winnen!

Waar kunnen we je snachts voor wakker maken?
's Nachts slaap ik dus maak me liever niet wakker.