Scoren voor de club.

Aankondiging Scoren voor de club, maar ook voor jezelf en je eigen team !

Beste clubleden, ouders en iedereen die de club een warm hart toedraagt, Sc ’t Zand organiseert in de periode van zaterdag 4 april tot en met zaterdag 25 april een geldinzamelingsactie via de Scoren voor de club actie. Deze organisatie ondersteunt clubs op het gebied van geldwerving. Op een leuke en speelse wijze wordt er door onze leden met de “Scorekaarten” voor de club geld ingezameld. Voor deze inzamelactie zullen al onze leden een scorekaart ontvangen en als men meerdere scorekaarten wil ontvangen is dat uiteraard ook mogelijk.

Hoe werkt het ?
· Donateurs ( ouders, familieleden, buren, vrienden) krassen één of meerdere vakjes op de scorekaart open;
· Het bedrag wat men open krast, is de donatie aan de club (maximaal € 3,00 per vakje);
· Iedere donateur ontvangt maar liefst acht interessante kortingscoupons per geopend vakje (voor bijvoorbeeld flinke korting op attractiepark Walibi) dank voor deelname.

De opbrengst van de actie komt ten gunste van Sc ’t Zand, maar ook de spelers kunnen een aardig zakcentje bijverdienen. Bij een inlevering van een volledig opengekraste kaart (16 vakjes) en inlevering van de daarbij behorende donatie, geeft Sc ’t Zand namelijk een bedrag van € 8,00 aan de speler. Als niet alle vakjes zijn opgengekrast, volgt geen betaling voor de speler ! Daarnaast zal Sc ’t Zand afhankelijk van het aantal teams wat volledig deelneemt nog een aantal teamprijzen ter beschikking stellen zoals een barbecue voor het team of een fritesbuffet voor het team, voor de teams die de meeste scorekaarten hebben verkocht.

Op dinsdag 3 maart en woensdag 4 maart zal op beide avonden om 19.30 uur een informatiebijeenkomst in het clubhuis worden georganiseerd. Tijdens deze avond krijgen de leiders / trainers van de teams nog aanvullende informatie en tevens dienen zij na afloop van de avond aan te geven hoeveel kaarten hun team zal afnemen. Voorafgaande aan deze avond dienen de leiders / trainers bij hun spelers dan ook te informeren, hoeveel scorekaarten iedere speler wil verkopen. Let op, hoe meer scorekaarten er per team worden verkocht, des te groter de kans op de teamprijs ! Voor een opgave van het aantal kaarten dient de leider bijgaand Excelformulier in te vullen en uitgeprint mee te brengen.