Selectienieuws

Met trots kondigen we de wijzigingen in onze selectie voor het nieuwe seizoen aan. Onze technische staf heeft een 1e klasse waardige selectie samengesteld, met nieuwe talenten en ervaren spelers. Deze versterkingen beloven een dynamisch en succesvol seizoen voor SC 't Zand Heren 1.

 

Arjan Molawi en Disney Cecilia komen over van Baronie.

Arjan en Disney gaan het komend seizoen Sc 't Zand van de nodige aanvallende impulsen voorzien.
Disney speelde dit seizoen zijn meeste wedstrijden bij Baronie 1 terwijl Arjan dit deed bij Baronie O23.

 

Jeremy Gieskens maakt de overstap van FC Skillz (Den Haag) naar Sc ‘t Zand.

De 21-jarige linkervleugel verdediger is verhuisd naar Tilburg , heeft veel snelheid en voetballend vermogen en heeft gekozen voor Sc 't Zand.

 

Jaron Borgstein versterkt volgend seizoen Sc ‘t Zand.

De ervaren multi inzetbare speler komt over van LSV. Door andere werkzaamheden heeft Jaron de ruimte om zich meer op het voetbal te focussen. “Jaron heeft ontzettend veel ervaring en pakt al meteen een leidende rol richting de jonge spelers, ben erg blij met zijn komst!”

 

Abioseh Ola-Thomas versterkt de voorhoede van Sc ‘t Zand.

Abioseh komt over van Real Lunet. De 19-jarige pijlsnelle technische aanvaller met scorend vermogen overtuigde de staf snel. “Abioseh is een erg talentvolle speler, na 2 trainingen waren wij overtuigd dat voor hem ‘t Zand een mooie stap was in zijn ontwikkeling en voor ons echt een aanwinst!’

Vier jeugdspelers stromen door naar Sc ‘t Zand 1.

Na een succesvol seizoen in de O19-1 hebben 4 talenten de doorstroom gemaakt naar Sc ‘t Zand 1. Waar de jeugdopleiding nog altijd in een stijgende lijn zit zijn we ontzettend trots dat er meerdere jongens doorstromen. Hamza Benaissa en Joey Broeren spelen al jaren en hebben al bewezen op 1e klasse niveau te kunnen acteren. Yannick de Jong en Max Dèsar schuiven “vervroegd” door naar senioren 1. Yannick is een erg talentvolle keeper die de concurrentie met Vincent aangaat. Max, zoon van oud aanvoerder Edwin, is een voetballende centrale verdediger die al jaren in de jeugdopleiding speelt.

Hamza Benaissa

Yannick de Jong

Joey Broeren

Max Désar

Nieuw:

Disney Cecilia (Baronie), Arjan Molawi (Baronie), Jaron Borgstein (LSV), Jeremy Gieskes (FC Skillz), Abioseh Ola-Thomas (Real Lunet), Hamza Benaissa, Joey Broeren, Yannick de Jong, Max Dèsar (eigen jeugd)

Vertrokken:

Steven van Riel (gestopt), Bilal Skanes (nnb), Amin el Allouchi (FC den Bosch)