TOP 1 – Sc ’t Zand 1 (2-1)

Door de "Russiche Beer" werden alle wedstrijden in de Categorie B en alle wedstrijden op natuurgras in de 1e klasse C afgelast. De trouwe rood-wit supporters konden in Oss de Arctische kou trotseren. Hier speelden de vaandeldragers tegen de nummer 5 van de ranglijst sv TOP. Vorig seizoen werd hier nog met 3-1 verloren, maar met de overwinning tegen Nemelaer op zak trad Sc ’t Zand met goede moed aan.

Het spel in de eerste helft was matig en door een doelpunt van Karim Kabuseke leidden de gasten na 45 minuten met 1-0. Sc ’t Zand kwam de tweede helft goed uit de startblokken. Michael Boelen scoorde in de 48e minuut de gelijkmaker. Met 9 doelpunten is hij nu topscoorder.

Sc ’t Zand speelde goed, maar werd in de 61e minuut verrast. Door een vlijmscherpe counter kwam TOP onverdiend door Mees Linders op een 2-1 voorsprong. Sc ’t Zand zette alles op alles maar de Ossche keeper wist de gelijkmaker te voorkomen.
Sc ’t Zand had minimaal een gelijkspel verdiend. De ploeg heeft zich na de winterstop goed herpakt en kan zich deze week, ijs en weder dienende, opmaken voor de thuiswedstrijd tegen DOSKO. Met de ploeg uit Bergen op Zoom hebben we na de pijnlijk 6-1 uitnederlaag nog een appeltje te schillen.