Twinsport Voetbaldagen 2018

Op 14, 15 en 16 augustus 2018 worden de Twinsport Voetbaldagen 2018 georganiseerd op de velden van Sc ’t Zand in Tilburg.
Aan dit driedaagse evenement, waarin voetbal en plezier voorop staan, kan worden deelgenomen door alle kinderen van geboortejaar 2004 t/m 2010. Jongens en meisjes volgen dit driedaagse evenement en worden begeleid door een groot aantal enthousiaste trainers met de nodige voetbalervaring en diploma's.

Het inschrijfgeld is vastgesteld op € 99,00. Hiervoor krijgen de kinderen tijdens de voetbaldagen dagelijks een lunch, fruit, voldoende drinken en een fraai voetbaltenue. Deze mogen ze na de voetbaldagen natuurlijk houden.

De Twinsportvoetbaldagen 2018 staan garant voor voetbalplezier. De kinderen worden getraind op verschillende voetbalonderdelen zoals: balvaardigheid, traptechniek, samenspelen en sportiviteit.

Van 's morgens 9.00 uur tot 's middags 16.00 uur zijn ze, net als professionals bezig met de leukste hobby die er is; voetbal.

Bijzonderheden zoals gedrag, eetgewoontes, allergieën, medicijnen, e.d. kunt u vermelden op het aanmeldingsformulier. Ook geeft u hier de kledingmaten op van uw kind. Hou er rekening mee dat uw kind nog enkele centimeters kan groeien voordat de Twinsport voetbaldagen van start gaan.

Hieronder kunt U zich aanmelden voor de Twinsport voetbaldagen.
We hebben plaats voor 108 kinderen. Inschrijven kan tot 1 juli 2018.

Heeft u nog vragen: voetbaldagen@sctzand.nl

We zien jullie graag terug op onze Twinsport voetbaldagen 2018.