Verkeersveiligheid

Beste ouders,

Graag vragen we uw aandacht voor de verkeersveiligheid op de parkeerplaats van ons sportcomplex. Net als u vinden wij het als vereniging belangrijk dat uw kind veilig naar de training of wedstrijd kan komen en ook weer veilig thuis komt na afloop.

Wij zien rondom trainingen en op wedstrijddagen dat er gevaarlijke situaties voor de ingang van het sportcomplex ontstaan omdat veel ouders met hun auto voor komen rijden om hun kind af te zetten of op te halen. Hierdoor ontstaat ook een rij van auto’s waartussen kleine kinderen slalommend de auto van hun papa of mama proberen te bereiken. Dit gaat vaak net goed, maar we willen er niet aan denken dat er een keer een kind onder een auto belandt.

Daarom doen we een dringende oproep aan iedereen die met de auto komt om deze voortaan op de parkeerplaats te parkeren en daarna samen met uw kind lopend naar de ingang te komen om uw kind bij de poort af te zetten en na afloop van de training of wedstrijd uw kind zelf weer bij de poort af te halen en samen weer terug naar de auto te lopen.

Zo zorgen we er samen voor dat er een veilige situatie voor alle kinderen ontstaat. Alvast dank voor uw medewerking.

Bestuur SC ’t Zand.