versoepeling coronamaatregelen

Komende zaterdag, 25 september 2021, worden de coronamaatregelen verder versoepeld. Dat betekent niet dat er geen maatregelen meer gelden.

Het complex is voor iedereen en onbeperkt toegankelijk. Ook in de kleedkamers gelden geen restricties meer. Er zijn nog wel restricties voor het Clubhuis, e.e.a. geheel volgens de richtlijnen van de rijksoverheid.

Het clubhuis is ten dele een Doorstroomlocatie en ten dele een Binnenlocatie met vaste zitplaatsen.

Clubhuis als Doorstroomlocatie

Het terras van het paviljoen is voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je binnen, aan de bar, iets te eten en/of te drinken bestellen om dat vervolgens buiten te nuttigen, dan is dat toegestaan zonder verdere controles. Ook toiletbezoek is op deze manier mogelijk. Ook het bezoek aan het wedstrijdsecretariaat en het gebruik van de bespreekruimtes is toegestaan.

Clubhuis als Binnenlocatie (regels Horeca)
Wil je je consumptie binnen in het clubhuis nuttigen, of wil je gewoon even binnen verblijven, dan kan dat alleen door gebruik te maken van de aanwezige zitplaatsen. E.e.a. conform de regels die gelden voor de horeca.  Hiervoor is het kunnen vertonen van een corona toegangsbewijs echter verplicht.

Wij rekenen op begrip en medewerking van iedereen!!