Whisper en Just Clean nieuwe sponsoren JO19-1

Aan het begin van het seizoen spraken wij als staf van de J019-1 onze lang gekoesterde wens uit om sponsoren voor kleding en tassen te vinden. Dit om ons als team de uitstraling te geven, die past bij het hoge divisie niveau waarop wij spelen en de club die wij vertegenwoordigen. Dat dit gelukt is, maakt ons trots en enorm dankbaar!

We willen via deze weg dan ook heel graag onze kleding sponsoren 'Whisper' en 'Just Clean' bedanken voor hun vertrouwen in ons. Ook een groot dankwoord naar alle betrokkenen, die dit mogelijk hebben gemaakt. Op naar een mooi seizoen, waarin we met trots onze club en sponsoren zullen vertegenwoordigen.

Namens team JO19-1.

Whisper

Toen wij kortgeleden benaderd werden met de vraag of wij dit seizoen een van de junioren voetbalteams van Sportclub 't Zand uit Tilburg zouden willen sponsoren was dat voor ons een no-brainer. Door een sportvereniging als deze te sponsoren kun je als onderneming immers op eenvoudige wijze wat teruggeven aan de maatschappij. Ook blijken onze kernwaarden - adaptief, ambitieus en de insteek een A-speler te willen zijn - naadloos van toepassing op deze in het rood-wit gehulde jongeren onder de 19. Daarom prijkt het logo van onze Whisper secure roaming services nu op de nieuwe clubshirts van SC 't Zand JO19-1.

Just Clean

Just Clean Bedrijfsdiensten heeft zich aangesloten als maatschappelijke sponsorpartner van voetbalclub Sportclub ‘t Zand met als hoofdreden dat wij het plezier van de jeugd ondersteunen. Representatieve sportkledij mag uiteraard niet ontbreken, vandaar dat Just Clean óók een sponsor is van de J019-1!

“Just Clean Bedrijfsdiensten", al 20 jaar DE dienstverlener op het gebied van schoonmaak en specialistisch onderhoud.