Wie komt mij met spoed helpen???

Wie mij niet kent, ik ben Peter van Velzen, Coördinator Facilitaire zaken, waaronder het beheer van de kleedkleedkamers en de invulling van de kleedkamerdienst. Hiervoor ben ik vele avonden en dagen op de club te vinden.

Door het stoppen van vrijwilligers en onvoorziene omstandigheden, waaronder langdurige ziekte en daarbij zoals u ziet mijn eigen been in het gips, missen we een aantal belangrijke vrijwilligers voor de kleedkamerdienst.

Kunnen we deze vacatures niet snel ingevuld krijgen dan zullen we de trainingen en wedstrijden niet meer op verantwoorde manier kunnen faciliteren.
Een vereniging draait op vrijwilligers dus:

ouders, opa’s, oma’s, familie en kennissen, spelers  help mij!

Ik heb met spoed hulp nodig bij de kleedkamers op trainingsavonden en wedstrijddagen.

Wilt u helpen, stuur dan een email naar coordinatorfacilitair@sctzand.nl

Wat wordt er gevraagd?
>>Klik hier<<  voor de beschrijving van de vacature.