Word sponsor van Sc ’t Zand

Onze sponsorpakketten, o.a. voor kledingsponsoring of aanschaf van kleding voor complete teams zijn pakket(richt)prijzen vastgesteld die te vinden zijn op onze internetsite onder

“Wordt Sponsor van SC ’t Zand”.

Bent u geïnteresseerd neem dan via e-mail contact op met het secretariaat van de Sponsoring en Kledinglijn: sponsoring@sctzand.nl. met duidelijke vermelding van uw wensen, artikelen en aantallen. Er wordt dan z.s.m. contact met U opgenomen betreffende de verschillende pakket mogelijkheden. Wij maken dan  een passende offerte. Na akkoord sturen wij u een factuur, na betaling wordt er een pasmoment voor U geregeld.

Alle afspraken met Intersport-Twinsport Tilburg-City lopen via het secretariaat Sponsoring en Kledinglijn SC ’t Zand, sponsoring@sctzand.nl. Vanuit het secretariaat worden de contacten onderhouden met Intersport-Twinsport Tilburg-City, voor wat betreft aanleveren van offertes en het regelen van pasmomenten. Als er vragen zijn over levertijden e.d. dient U geen contact op te nemen met Intersport-Twinsport Tilburg-City, maar met sponsoring@sctzand.nl.