Sc ’t Zand scoort niet tegen TOP (0-0)

[wppa type=”slide” album=”7″ align=”center”]Any comment[/wppa]

Het was een hele puzzel voor Tom Heijkoop om een representatief elftal tegen TOP op de been te brengen. Met drie schorsingen (Rick, Yannick en Rico) en een blessure (Mickey) waren vier basisspelers niet beschikbaar en hiermee het centrale verdedigingsduo.
Alleskunner Wilbert Hack ging samen met A1-speler Mohammed Chahid in het hart van de defensie spelen. En ze deden dit meer dan verdienstelijk.
De roodwitten hebben de forse afstraffing tegen Dosko van vorige week van zich afgezet. Met veel inzet en concentratie werden de bezoekers uit Oss bestreden. Voorzichtig werden de kansen gecreëerd. De eerste echte was voor Ali, maar zijn schot was niet hard genoeg. In de 37’ minuut bediende Armin met een mooie steekpass Michael, die de keeper omspeelde, maar helaas in het zijnet schoot. TOP heeft in de 1e helft eigenlijk geen kans gehad.

Na de thee kwamen de roodwitten goed uit de startblokken. In de 47’ maakte Jordi een rush en zijn voorzet werd door Ali over gekopt. Een kwartier later was het weer een verzet van Jordi die voor gevaar zorgde. De bal ging voor langs het doel, maar er was geen medespeler die de bal in het doel kon tikken.
Het eerste gevaar van TOP kwam pas 10 minuten voor tijd. De voorzet vanaf links werd door onze doelman Wouter vakkundig over het doel getikt.
De grootste kans voor Sc ’t Zand kwam in de 81e minuut. Aanvoerder Boelen werd in de diepte aangespeeld. Hij liet de verdedigers zijn hakken zien en kwam alleen voor de keeper. Hij bediende Armin op maat, maar de keeper kwam goed uit zijn doel en wist het schot van de spits te blokkeren.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PWude7JEzA0[/embedyt]

De grootste kans voor de bezoekers was 5 minuten voor tijd. De aanvaller kreeg een vrije schietkans, maar zijn poging ging naast.
Vlak voor tijd was het Boelen die de bal in de touwen schoot. Zijn doelpunt werd terecht door scheidsrechter Babat, wegens buitenspel afgekeurd.

Gezien het aantal kansen hebben de roodwitten meer verdiend, maar gezien het gemis van vier basisspelers had ik voor de wedstrijd voor een punt getekend.
Volgende week spelen de roodwitten weer een thuiswedstrijd. Nummer 3 van de ranglijst, Brabantia komt dan op bezoek en wij rekenen op jullie steun.

Opstelling Sc ’t Zand

Wouter Kogels, Jefferson Miquel Vegas Morales, Mohammed Chahid,  Wilbert Hack, Jordy van der Minne, Matthew Wanner, Rudy Pelhan, Tresor Mbiavanga, Armin Alibasic,   Ali Kasrioui (53'Jeffrey Vos), Michael Boelen.

Gele Kaarten:

Mohammed Chahid

In de Pers:

Verslag Brabants Dagblad

 

Verslag en foto's: Phons Stokkermans
Video: Harry Roestenburg