18-03-2017 SC ‘T ZAND J019-5 – VOAB J019-3 (2-3)

Vandaag de westrijd tegen voab. Een team wat nog niet verloren had dit voorjaar.
Dus moeilijke tegenstander.
De 1ste helft.
Wat een pokkeweer vandaag vergeleken met het lentezonnetje van afgelopen week. Wind en regen maar we moesten aan de bak.
Scherp en gefocust tegen een moeilijke tegenstander.
Maar daar was de eerste 10 minuten weinig van te merken. Toen stonden we namelijk al met 0-2 achter.
Hun 2 snelle spitsen gecombineerd met 2 snelle buitenspelers die opkwamen. Daar waren we in eerste instantie niet tegen opgewassen.
Na die snelle achterstand meteen de boel omgegooid. Stijn kon helaas niet meer verder door 2 gekneusde ribben waardoor hij te weinig lucht kreeg.
Door die omschakeling werd ons spel rustiger en beter. Voab werd teruggedrongen en wij creerden kansjes. Ondertussen ging het steeds harder regenen.
Dat maakt voetballen lastiger maar we werden steeds sterker. 10 minuten voor rust resulteerde dat in de aansluitingstreffer van roy na een assist van kai 1-2.
Dit was ook de ruststand.
de 2de helft.
Voab werd steeds verder teruggedrongen op hun eigen helft. Sommige spelers van voab kregen kramp, en dat is het voordeel van ons. Maar tijdens deze zeer sportieve wedstrijd en de
zeer goed leidende scheidsrechter Rob van Eijck, lossen we dat samen op. Spel netjes stil leggen en clim ging hulp bieden aan de tegenstander.
We kwamen dan ook langszij, voab kon niet meer Conditioneel zaten ze stuk. Rutger scoorde de 2-2 met een assist van Roy.
Nu wilden we natuurlijk meer, nog meer naar voren, maar hij wilde er niet in.
2 of 3 minuten voor tijd echt waar de enige keer dat ze in ons strafschopgebied kwamen in de 2 de helft ging hij erin en verloren we alsnog met 2-3.