FOX Sport op bezoek bij Sc ’t Zand

Op woensdag 12 april zal door een team van 11 medewerkers van Fox Sport een training/clinic aan sc t zand teams worden gegeven. Hierbij is ook een VIP, hoogst waarschijnlijk Hans Kraaij, aanwezig. De clinic is bedoelt voor alle  pupillen, junioren en meisjes teams.

We starten als de scholen uit zijn vermoedelijk rond 15:30 met de jongste teams.  In meerdere rondes op diverse tijdstippen komen alle leeftijds categorieen aan bod. Een exacte planning wordt gemaakt op basis van de inschrijvingen via meisjes, junioren en pupillen coördinatoren.

Dit zal betekenen dat een aantal reguliere trainingen  op velden 5 en mogelijk 6 tot ergens in de avond niet zullen doorgaan.

Betrokken teams zijn uiteraard meer dan welkom om deel te nemen aan dit evenement wat een feestje zal zijn voor t zand, en door de activiteiten commissie ook wordt opgeleukt met een paas actie.

Ook teams die dus niet trainen op woensdag zijn welkom.

We hebben dit leuke eenmalige event, om sct zand anders te presenteren, te danken aan de JO9-3 van trainer Regilio van Baal. Een speler van zijn team had zijn penalty ingestuurd welke uiteindelijk uitverkoren is voor de Fox Sport maandprijs.

We hopen op een grote belangstelling van de teams.

Graag vernemen Regilio van Baal en Jack van Gestel welke teams en met hoeveel spelers mee willen doen aan dit evenement.

Dank voor jullie belangstelling en inschrijving.

Groet Jack van Gestel
Regilio van Baal