60 jaar Sc ’t Zand: een impressie

Op 17 september hebben we met veel leden en oud-leden gevierd dat onze vereniging op 1 november 1962 is opgericht. Sc 't Zand is 60 jaar jong.

De feestcommissie heeft er alles aan gedaan om dit jubileum op gepaste manier te vieren.  We kunnen vaststellen dat alle verwachtingen zijn overtroffen.

Reünie

's-Middags was de reünie. Hier hadden zich veel oud-leden voor aangemeld. In een feestelijke sfeer werden veel oude herinneringen opgehaald.

Zilveren Erepenning

TILBURG - 20220917 -
Joris Buijs Fotografie
Sc ’t Zand
Frank Ficheroux en Toon de Kroon
Zilveren Erepenning

Om 15:30 kreeg onze burgemeester Theo Weterings het woord. Hij sprak zijn waardering uit voor wijze waarop onze voorzitter, Toon de Kroon en onze penningmeester, Frank Ficheroux zich meer dan 30 jaar, vrijwillig voor onze vereniging hebben ingezet.
Hij verraste Toon en Frank met het toekennen van de Zilveren Erepenning van de Gemeente Tilburg.

Lid van Verdienste KNVB

Hierna feliciteerde Betty Schelle, lid van de ledenraad van de KNVB onze vereniging met het 60 jarig jubileum en overhandigde een lijst met een herinneringsvaan.
Toon en Frank kregen van Betty de speld en de oorkonde behorende  bij de Lid van Verdienste onderscheiding van de KNVB uitgereikt.

De onderscheidingen zijn een  mooie blijk van waardering voor hun jarenlange inzet als Dagelijks Bestuurslid van onze vereniging.

Openingswoord: Toon de Kroon

Jubilarissen

Elk jaar huldigen wij de leden die 25, 40 of 50 jaar lid zijn van onze vereniging. Vanaf nu wordt hier 60 jaar aan toegevoegd.
60 jaar: Rinus van Tilburg (afwezig vanwege gezondheid).
50 jaar: Piet Bastings, Frank Bastings, Hans Ramaker (d’n Dalli) en Cees Smits (vanwege gezondheid vertegenwoordigt door zijn zoon Ton).
40 jaar: Toine Jongbloets.
25 jaar: Frank de Kivit en Theo Wagener.

Feestavond

Om 20.30 uur begon de spetterende feestavond met live optredens van partyband Everybody Charles en Frank Smeekens. In de pauzes en na de live optredens verzorgde DJ  Danny de muziek.

Fotoalbum feestavond

Video's live optredens

Foto's: Johan van Gisteren, Harry Roestenburg, Joris Buijs Fotografie en Phons Stokkermans.
Video's: Johan van Gisteren, Harry Roestenburg en Phons Stokkermans.