Corona update

Beste voetballiefhebbers,

Afgelopen dinsdag heeft onze regering weer enkele adviezen afgegeven om de Coronacrisis te overwinnen. Dit heeft ook gevolgen voor onze voetbalclub. De competitie is al stopgezet en vanaf 18 jaar en ouder was trainen al lastig geworden. Door de aanscherping is dit nu onmogelijk geworden en daarom hebben we ook besloten om de trainingen voor 18 jaar en ouder voorlopig stop te zetten.

Voor leden tot 18 jaar is het nog steeds mogelijk om te komen trainen. Dit natuurlijk wel met inachtneming van de voorschriften zoals; alleen komen als je geen klachten hebt, houdt afstand tot mensen van 18 jaar en ouder ( zoals trainers/leiders) en kom niet in grote groepen. Dit geldt natuurlijk ook voor het vervoer naar en van de voetbalclub. Doordat het afgelopen weken toch voorgekomen is dat er toeschouwers bij de onderlinge oefenwedstrijden aanwezig zijn geweest hebben we besloten om komende 14 dagen, (dus zaterdag 7 en 14 november) GEEN wedstrijden meer de organiseren. Dit ook mede in verband met het advies om zo min mogelijk vervoersbewegingen te hebben. Zeker ook in onze regio welke nog steeds rood gekleurd is. Wij roepen dan ook alle betrokkenen op zich strikt aan de maatregelen te houden en hier niet over in discussie te gaan. Als de maatregelen niet nageleefd worden kan het stopzetten van de trainingen een gevolg zijn.

Naast de landelijke adviezen van het RIVM en de KNVB houden we ook de berichten van de gemeente Tilburg (veiligheidsregio) goed in de gaten aangezien die komende week wellicht nog aanvullende maatregelen instelt.

Voor de trainingen geldt dat iedere trainer aan de coördinator/wedstrijdzaken door dient te geven of zijn of haar team wel of niet komt trainen. Dit zodat we de velden optimaal kunnen gebruiken en onnodige kosten kunnen voorkomen in deze toch al moeilijke tijden.

We rekenen op jullie medewerking en hopen snel voor onze sport betere berichten te kunnen geven.

Bestuur Sc 't Zand