”Daniël Verkerk volgend seizoen Hoofdopleidingen onderbouw”

Wij zijn verheugd jullie mede te delen dat met ingang van het seizoen 2024-2025 Daniël Verkerk onze voetbalorganisatie komt versterken. Hij gaat als Hoofdopleidingen onderbouw zich bezig houden met de jongste leden van de club. Daniel stelt zichzelf even voor:

Vanaf het seizoen 2024-2025 zal ik aan de slag gaan als Hoofdopleidingen onderbouw bij SC ‘t Zand.

Na meer dan 20 jaar actief geweest te zijn als speler en trainer bij vv Acht in Eindhoven maak ik deze zomer de overstap naar Tilburg waar ik verantwoordelijk zal worden voor de O8 t/m de O12 van jullie mooie club.

Naast mijn activiteiten voor Acht ben ik met veel passie en trots actief geweest binnen de PSV Academy. In verschillende rollen – teammanager, assistent-trainer en trainer – ben ik 11 seizoenen betrokken geweest bij de O9, O10, O11 en O12 en daarnaast ook bij de PSV Soccer School.

De ervaringen die ik hier heb mogen opdoen wil ik meenemen om nog meer vorm te gaan geven aan de onderbouw, daarnaast ga ik er alles aan doen om zowel spelers als trainers op een hoger niveau te brengen en samen de doelstellingen te behalen die de club voor ogen heeft.

Op naar een mooie en succesvolle samenwerking! 

Groet, Daniël Verkerk

Na het aanstellen van Kim hebben we met Daniël een professional binnen gehaald. Daniël zal in het huidige seizoen al meermaals op de club aanwezig zijn en met een ieder kennismaken. Wij wensen Daniël heeft veel plezier en succes!