Kim Broers volgend seizoen Hoofdopleidingen Bovenbouw

Vanaf het seizoen 2024-2025 zijn wij als Sc 't Zand trots dat wij de organisatie hebben kunnen versterken met Kim Broers. Kim gaat de rol van Hoofdopleiding Bovenbouw op zich nemen. In het lopende seizoen zal Kim al betrokken zijn met evaluaties, aanstellingen en andere organisatorische zaken.

Kim zelf hierover:

"Na 11 jaar als trainer actief te zijn geweest, ga ik vanaf het seizoen 2024-2025 als Hoofdopleidingen bovenbouw aan de slag. Met heel veel plezier en trots heb ik de afgelopen jaren bij zowel de meisjes- als de jongens afdeling getraind en veel ervaring opgedaan in het trainersvak. Met deze ervaringen ga ik samen met de selectietrainers in de bovenbouw proberen de jeugd en trainers verder te ontwikkelen. Daarnaast zal ik verder gestalte geven aan de doelstellingen van het jeugdbeleid.

Tevens hoop ik de komende jaren in samenwerking met de coördinatie de kloof tussen ‘selectie’ en ‘recreatie’ te verkleinen.

Ik ben dankbaar dat de club mij deze kans biedt."

Als vereniging zijn we ontzettend enthousiast met deze ontwikkeling en wensen Kim dan ook veel plezier en succes toe!