Jeugdig Sc ’t Zand toont veerkracht en pakt punt

Door blessures, schorsingen, werk- en studieverplichtingen kon Jan de Hoon niet over een aantal basisspelers beschikken.Hij deed een beroep op een aantal O19 spelers die zich tegen het hoog geklasseerde Rood Wit W  gemakkelijk staande hielden.

[wppa type=”slide” album=”27″ align=”center”]Any comment[/wppa]

Sc 't Zand begon goed aan de wedstrijd en creëerde een aantal goede mogelijkheden. De keeper van Rood Wit W wist de ballen uit zijn doel te houden. Na ruim een kwartier viel Yannick met een spierblessure uit. Even later moest Michael met een ogenschijnlijke zware knieblessure het veld verlaten.  De 17 jarige Sam Spijkers maakte zijn debuut in de hoofdmacht. Hij speelde een goede wedstrijd.

Na de rust waren beide ploegen weer aan elkaar gewaagd. Het was een teleurstelling toen de eerste bal die Rood Wit tussen de palen trapte doel trof. Sc 't Zand ging niet bij de pakken neer zitten en toonde veerkracht. Het was Rico die de verdiende gelijkmaker binnen tikte.

Sc 't Zand kwam niet meer in gevaar en sprokkelde een belangrijk punt.  Voor zondag a.s. is een inhaalprogramma gepland en zijn we vrij. Op 6 maart komt DOSKO op bezoek in Tilburg. Omdat we de uitwedstrijd met 6-1 hebben verloren, is dit een mooi moment om revanche te nemen.

Opstelling Sc 't Zand

Wouter Kogels, Mike Spijkers, Mickey van Hooft, Rico Geeroms, Marco de Liefde, Wilbert Hack, Yannick Burleson (Jordy van der Minne / Jefferson Vegas Morales), Danny van de Lisdonk, Rudy Pelhan, Steven van Riel en Michael Boelen (Sam Spijkers).

Gele kaarten

Rudy Pelhan, Rico Geeroms, Mike Spijkers.

In de Pers

Verslag Brabants Dagblad

Verslag en foto's: Phons Stokkermans.