Ronald van Weerelt nieuwe trainer O12-1 / O13-2

Zoals vorige week aangekondigd waren er nog twee nieuwe trainers die zich zouden voorstellen. Vandaag is het de beurt aan de laatste, maar zeker niet minste: Ronald van Weerelt. Als technische commissie zijn wij erg bij dat we een trainer met zijn ervaring aan onze trainersstaf mogen toevoegen. Ronald zal zich volgend jaar richten op de eerste jaars O12 spelers welke zullen voetballen onder de vlag van de O13-2, zodat ze wel 11 tegen 11 kunnen voetballen. Ronald zal zich de komende tijd langs de lijn laten zien en alvast wat kennismaken. Hij stelt zichzelf nu voor:

Mijn naam is Ronald van Weerelt: 50 jaar oud. 
Ik vind het fijn dat ik een kans krijg om de talentvolle spelers bij Sc ’t zand te mogen gaan trainen en coachen het aankomend seizoen.
Ik ben in bezit van UEFA C en heb vele jaren bij Baronie gewerkt, de laatste jaren (ongeveer 20) als selectietrainer. Helaas komt aan die samenwerking een einde vanwege verschil van visie op het veranderde jeugdbeleid bij Baronie.
Dus zocht ik een nieuwe uitdaging en daarbij ben ik bij Sc ’t Zand uitgekomen. Tijdens het seizoen had ik ook al contact met de trainster van de JO13-1 tijdens de competitie om elkaar te helpen met de tegenstanders van onze competitie. In het verleden was ik regelmatig te gast met mijn team bij de toernooien bij Sc  ’t Zand en heb in al die jaren Sc ’t Zand als een warme club ervaren. Dit heeft mede mijn keuze bepaald in zoektocht naar een nieuwe club om te gaan trainen en coachen.

Ik speel graag aanvallend voetbal en vind persoonlijk de ontwikkeling van de spelers individueel en als team mijn belangrijkste taak

De laatste jaar heb diverse selectieteams getraind bij Baronie: JO13-1, JO13-2, JO14-1 en JO15-1

Hopelijk is dit het begin van een sportieve en een lange samenwerking.

Groeten Ronald.