Sc ’t Zand 1 – Alverna 1 (1-0)

Degelijke overwinning

Heren 1 heeft in de 1e helft van de competitie teleurstellende resultaten geboekt. Door twee overwinningen, drie gelijke spelen en vijf verliespartijen staan de rood-witten op nummer 12 in de ranglijst. Dit heeft mede geleid tot een trainerswissel in de winterstop. In overleg is met Tom Heijkoop het dienstverband beëindigd en is Jan de Hoon tot nieuwe hoofdtrainer benoemd.

Na twee oefenwedstrijden stond op 28 januari de belangrijke wedstrijd tegen concurrent Alverna op het programma. Met wat wijzigingen in de opstelling werd een belangrijke en degelijke overwinning geboekt. Michael Boelen scoorde in de 37e minuut het enige doelpunt en werd hierdoor matchwinnaar: 1-0. Een opsteker voor Jan de Hoon en zijn team.

Deze overwinning en het getoonde spel geven vertrouwen voor de toekomst. Nu doorpakken want zondag komt hekkensluiter Gestel op bezoek. Dat dit een lastige tegenstander kan zijn, heeft koploper HVCH zondag jl. ondervonden.

Als we zondag a.s. winnen, dan vinden we aansluiting bij de middenmoot, waar we gezien de kwaliteit van ons team minimaal thuis horen.