Sc ’t Zand 1 oefent in Waalwijk: 1-1

Sc ’t Zand 1, de kersverse 1e klasser, speelde vanmiddag in Waalwijk haar 1e wedstrijd ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Tegenstander was het naar de 3e klasse gepromoveerde RWB.
In de 1e helft speelde het team dat via de nacompetitie de promotie heeft bereikt. Vlak voor rust benutte Daan van Hal een strafschop: 0-1. Trainer Jeroen van Bezouwen gaf de nieuwkomers in de 2e helft hun eerste speelminuten. Het tempo ging omhoog maar het veldoverwicht werd niet in doelpunten uitgedrukt. RWB gaf goed tegenstand  en scoorde via een mooi genomen vrije trap door Larry van Ommen de gelijkmaker; 1-1 Dit werd ook de eindstand.

Donderdag 13 augustus a.s. staat de tweede oefenwedstrijd gepland. Het via de nacompetitie naar de 2e klasse gepromoveerde Rijen komt dan op bezoek op Sportpark Bijstervelden.