Sc ’t Zand- Beerse Boys 1-2, net niet goed genoeg.

Sc ’t Zand- Beerse Boys 1-2

De rood-witten zijn op jacht naar een periodetitel, de 3e of overnemen van de kampioen. De ploeg uit Middelbeers was feller en had meer drive dan de rood-witten. Het was al snel duidelijk dat het een lastige pot zou worden.

P1050438Toen in de 38’ Serhan in het 5 meter gebied ging pingelen en de bal verloor, was het 0-1 voor de Beerse Boys door Dennis Schapendonk. Dat was tevens de ruststand.
P1050483In de tweede helft had Sc ’t Zand het betere van het spel, maar het was allemaal net niet. De steekpasses kwamen niet aan en de doelpogingen gingen over of werden door de keeper gepareerd. Positief is de invalbeurt van ons talent uit de B1 Ilias Tigarti. Ook de invalbeurt van Bram Somers, die na een zware blessure weer inzetbaar was, geeft een goed gevoel.

P1050493Toen in de 77’ Rens van den Hout, de perfect aangesneden voorzet van Onur Ulusan binnenkopte, ging het rood-wit bloed weer stromen. Trainer Jeroen van Bezouwen bracht aanvullende wissels in, maar tien minuten later stond Jannes Mulder helemaal vrij voor Wouter Kogels. Hij kopte de voorzet van Bart den Otter knap in het doel: 1-2. Sc ’t Zand probeerde het wel, maar was niet bij machte om een beter resultaat neer te zetten.
Het was vandaag niet goed genoeg om de overwinning over de streep te trekken.
P1050506Volgende week beter. Dan gaan we naar Roosendaal en bij een overwinning eindigen we op de derde plaats. Deze is goed om de periodetitel van de kampioen over te nemen. Als dit lukt is het natuurlijk een geweldige prestatie. Komende week moet dit dus het doel zijn. Omdat Roosendaal vecht om rechtstreekse degradatie te voorkomen wordt het niet gemakkelijk. Maar als we uitgaan van eigen kracht en ons spel spelen, kan een historisch resultaat bereikt worden. We gaan er voor: op na de nacompetitie!

De stand in op 1 mei met nog 2 wedstrijden te gaan:
Schermafdruk 2016-05-01 20.23.10

Verslag en foto's : Phons Stokkermans