Sc ’t Zand trap af

Stel jezelf eens voor.
Ik ben Yannick Burleson, 23 jaar en ik studeer Commerciële  Economie in Rotterdam.

Hoe ben je bij Sc 't Zand terecht gekomen?
Toen ik nog bij Triborgh voetbalde, speelde ik in de beker tegen Sc ‘t Zand. Helaas verloren wij die wedstrijd met 4-3. Het enige positieve aan die wedstrijd was dat de trainers  van toen, Rob de Jong en Rob van den Hout aan mij vroegen of ik niet bij Sc 't Zand wilde komen voetballen. Dat heb ik toen het seizoen erop dan ook gedaan.

Bij welke verenigingen heb je eerder gespeeld?
SVG, Triborgh en RKTVV

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Balvast, druk zetten, lekker stoeien met de verdedigers en Rico Geeroms af en toe op zijn plek zetten (wat vaak nodig is).

Wat zijn je ontwikkelpunten?
Wat meer op mezelf letten in een wedstrijd, minder bezig houden met de scheidsrechters! En het scorend vermogen mag wel wat omhoog .

Wat was je verwachting van Sc 't Zand en is dat in beeld met de werkelijkheid?
Toen ik naar het Sc 't Zand kwam op mijn vijftiende, wist ik altijd dat de jeugd erg hoog speelde en dat het Sc 't Zand jonge jongens de kans geeft om in het 1ste elftal  te spelen. Dat is gelukkig nog steeds zo!

Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen?
Een periode pakken!

Hoe kijk je terug op de wedstrijd van vorige week?
We begonnen erg zwak aan de wedstrijd.  Hetzelfde  als tegen Dosko, Het enige verschil met die wedstrijd was dat we nu wel genoeg kansen creëerden. We maakten de kansen helaas niet af.  De 2de helft was een totaal andere wedstrijd. Ik denk dat de supporters een Sc 't Zand hebben gezien dat ze elke week wel willen zien.

Wat verwacht je van de wedstrijd van zondag?
Ik denk dat het een lastige wedstrijd gaat worden bij AWC, gezien de vorm waarin nu verkeren. Maar je moet natuurlijk altijd voor de 3 punten gaan!! Een ding is zeker, het wordt een lastige wedstrijd.

Waar kunnen we je s'-nachts voor wakker maken?
Niks, Laat mij maar gewoon slapen!

Wie mag volgende week aftrappen?
Prodent Smile Matthew Warner.